A 2015-ös Gólyatábor alatt ismerkedtem meg a Hallgatói Önkormányzat munkájával. Ezt követően a Tanulmányi Bizottságban kezdtem dolgozni, aminek azóta elnökévé választottak. Mindenkinek maga felé hajlik a keze, de a Hallgatói Önkormányzaton belül ez egy vitán felül rendkívüli feladat. Kezdetben sok-sok időt felemésztett, míg megismerkedtem a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat hallgatókra vonatkozó részével, de mostanra belerázódtam.

Érdekes feladat ez, amely két részből épül fel: Először is tanácsot kell adnunk és tájékoztatnunk kell a Hallgatókat (ami azt eredményezi, hogy elsősorban sajnos kisebb-nagyobb problémák és szerencsétlenségek esetén kommunikálunk a feladataink során) másrészt a Bizottság ülésein képviseljük hallgatótársaink érdekeit és szándékait.

Mondanom sem kell, hogy ez gyakran nézeteltérésekhez, vitákhoz és szoros szavazásokhoz vezet, de mindig nagyon jó érzéssel tölt el, ha egy kérvényre az "A1, elfogadva" pecsét kerül.

Jövőbeni terveinkhez tartozik az elnökséggel egyeztetve, hogy létrehozzunk, és elérhetővé tegyünk egy vizualizált útmutatót, vagy segítséget a valóban bonyolult kérvények kitöltéséhez, ami megkönnyítené az egész folyamatot, és csökkentené a hiánypótlások szükségességét. Ezen kívül pedig szeretném ugyanilyen intenzitással végezni a feladataimat és tartani a jelenlegi irányt a Bizottság munkájában.