Szűcs Diána vagyok, másodéves nemzetközi tanulmányok szakos hallgató. A legtöbben a Hallgatói Önkormányzat által rendezett eseményekről ismerhettek, melyek lebonyolításában tavaly szeptember óta veszek részt. A rendezvényszervező bizottság tagjaként nagy lelkesedéssel és lendülettel vágtam bele a "zsizsegésbe"; a Szemeszternyitó, a Gólyabál és a Kultúrbisztrók alkalmával próbáltam kihozni magamból a maximumot. 

A HÖK+ programon keresztül mélyebb betekintést nyertem a szervezet működésébe, attól kezdve segítek ott, ahol tudok. Szakos tutorként és gólyatábori segítőként igyekeztem az elsőévesek számára megmutatni azt a baráti légkört, ami gólyaként engem is fogadott. 

Fontosnak tartom, hogy a tanulás, ZH-k és vizsgák okozta stresszt a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni tudjuk, ezért célom olyan rendezvények létrehozása, amik közül mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót. Az eseményeknek minőségileg is meg kell felelniük a Ti igényeiteknek, szeretném még pörgősebbé és színesebbé tenni ezeket az alkalmakat, hogy még több hallgatóhoz eljusson: a Pázmány nem csak egy egyetem, hanem egy befogadó közösség is.