Drága Pázmányosok!

Szűcs Diána vagyok, harmadéves nemzetközi tanulmányok szakos hallgató. A legtöbben a Hallgatói Önkormányzat által rendezett eseményekről ismerhettek, melyek lebonyolításában elsőéves korom óta részt veszek, legyen az Gólyabál, Campus Kupa vagy Kultúrbisztró. 

A HÖK+ programon keresztül nyertem betekintést a szervezet működésébe 2017. tavaszán. A Rendezvényszervező Bizottság tagjaként nagy lelkesedéssel és lendülettel vágtam bele a munkába, azóta igyekszem olyan feladatokat is elvállalni, amik nem feltétlen kapcsolódnak az említett bizottsághoz. 
Bátran fordulhattok hozzám a szociális támogatással, Tutorkodással, különféle leadási határidőkkel kapcsolatban, hogy mikor lesz a következő egyetemi rendezvény, vagy hogy mi is az a Pázmány Park. 
Ezek mellett az elmúlt egy évben a szak demonstrátoraként tevékenykedtem, áprilisban pedig a Küldöttgyűlés a Rendezvényszervező Bizottság egyik referensének választott.  

Utolsó Pázmányos évemet megkezdve elsődleges célom továbbra is a rendezvények felvirágoztatása, hogy a hallgatók egy összetartó, jó hangulatú közösségben töltsék az egyetemi éveiket, és hogy mindenkihez eljusson: a Pázmányosoknak van a legnagyobb hangja!