Sövegjártó Virág vagyok, másodéves szociológia szakos hallgató.
Már gólya koromban éreztem, hogy szeretnék tenni az egyetem közösségi életéért, ezért jelentkeztem tavaly a kar Tutor-programjába, ahol azóta koordinátorként tevékenykedem, melynek keretei között több kulturális és tanulmányokkal kapcsolatos szakos programot szerveztem. A lelkesedésem és aktivitásom a jelenlegi tanévre sem szűnt meg, így jelentkeztem a HÖK+ programba, ahova felvételt nyertem. Azóta belekóstolhattam a Stratégiai és Logisztikai Bizottság munkájába, illetve a Szociális Bizottság munkáját is segítettem.
A legtöbb egyetemi eseményen megtalálhattok, nagy valószínűséggel láttuk már egymást Gólyatáborban, Kultúrbisztrókon, Gólyabálon, de az is előfordulhat, hogy nyílt napon, vagy beiratkozásnál találkoztunk.  
Számomra fontos, hogy a hallgatók érezzék, tudnak valahova tartozni az egyetemen. Annak érdekében, hogy a hallgatók jó szívvel gondoljanak a Pázmányra és legyen kedvük ahhoz, hogy megtapasztalják a hallgatói életet, úgy gondolom, elengedhetetlen a nyitottság egymás felé. Célom többek között a Tutor-program fejlesztése, ezzel szeretném elősegíteni az integrációt a hallgatói életbe. Úgy gondolom, maximalista hozzáállásommal és törhetetlen lelkesedésemmel innovatív és hasznos tagja lennék a Hallgatói Önkormányzatnak.