Pálfalvi Noémi vagyok, harmadéves politológia szakos hallgató. Számomra nagyon fontos, hogy bármilyen közösségbe kerülök, ne csak a tagja legyek, hanem tegyek is érte valamit. Emiatt csatlakoztam a Hallgatói Önkormányzathoz még gólyaként. Az elmúlt két évben szinte az összes területbe beleláthattam: dolgoztam Gólyatáborokon, Gólyabálokon, Nyílt Napokon, Kultúrbisztrókon, emellett segítettem a Szociális Bizottság munkáját, valamint szeptember óta a Stratégiai és Logisztikai Bizottság vezetőjeként felelek a Tutor- programért, a frissen beindított külhoni tevékenységünkért valamint a külügyekért.

Tapasztalataim szerint nem csak a rendezvények határozzák meg a hallgatói életet. Mindannyian találkoztunk már az egyetemen adminisztratív problémákkal, melyeken enyhíthet egy olyan Hallgatói Önkormányzat, amit nemcsak tárgyfelvételkor, gólyatábori stáb felvételekor lehet elérni, hanem az év minden napján. Célom, hogy bizalommal tudjatok hozzánk fordulni a Titeket érintő bármilyen jellegű kérdésekkel.

Úgy gondolom, a Pázmány nem csupán egy szimpla egyetem, hanem sokkal több annál: egy kiváló közösség. Két év tapasztalatait felhasználva Progress csapatommal, új lendülettel szeretnék részt venni a Hallgatói Önkormányzat, a pázmányos légkör és a Mi közösségünk fejlődésében.