Dallman Kristóf vagyok, történelem-, pedagógiatanár szakos hallgató. A közösség fejlesztés kiemelkedő szerepet tölt be az életemben. Részben épp emiatt választottam a tanári hivatást is, illetve ezért kezdtem a Hallgatói Önkormányzatban tevékenykedni. Az egyetem – véleményem szerint – a fejlődés színhelye. Hallgatói képviselőként célom, hogy minden hallgatótársam azonos körülmények között találhassa meg a lehetőségeket önmaga fejlesztéséhez, céljai eléréséhez.


Amikor 2015 őszén megkezdtem a munkát a Hallgatói Önkormányzatban, még csak sejthettem, hogy mekkora felelősség a közösségünket képviselni. Az eltelt időszakban az érdekképviseleti munka csaknem minden aspektusába sikerült belelátnom kari, egyetemi és országos szinten is. Először a Sport-és Kulturális Bizottság tagjaként a Campus Kupák, az irodalmi pályázatok és az azóta hagyománnyá vált Kultúrbisztró szervezésében vettem részt. Egy fél évvel később becsatlakozhattam a Szociális Bizottság munkájába, ahol a hallgatói programok után bevontak az érdekképviseleti munkába is.

 

A két bizottságban töltött idő, a rengeteg élmény és a pozitív visszacsatolások felbátorítottak, hogy elinduljak a 2016-os Küldöttgyűlési választásokon, ahol bizalmat szavaztatok nekem. A következő egy év során a frissen felállított Koordinációs Bizottság általános referenseként a megújított Tutor-programért felelhettem, továbbá a Gimnázium+, illetve HÖK+ programok útraindításában segédkezhettem. A 2017-es Küldöttgyűlési választásokon újfent elnyertem a hallgatók bizalmát, így az utóbbi egy év során az elnökség tagjaként a Gazdasági Bizottság vezetőjeként munkálkodhattam. Mindeközben olyan programokban lehettem a főszervezők között, mint a Gólyabál, a Gólyatábor, illetve a Pázmány Campus Junior Nyári Egyetem.