Kedves Hallgatók!


Révész Brigitta vagyok, harmadéves pszichológus hallgató, valamint már több mint két éve a Hallgatói Önkormányzat lelkes tagja. A második félévem elején csöppentem bele ebbe a társaságba a HÖK+ program keretein belül, majd miután hivatalosan is taggá avattak, a Sport- és Kulturális, a Rendezvényszervező, valamint a Szociális Bizottság munkáját igyekeztem megkönnyíteni.
Az elmúlt két évben a Tutor-program keretein belül segítettem az elsőéves hallgatóknak, de számos rendezvényen is találkozhattatok már velem, mint a Kultúrbisztró, a Gólyatábor vagy a Gólyabál. Persze a szakos eseményekből is kiveszem a részemet, társaimmal együtt megszerveztük a legutóbbi szakestet, melynek hagyománya több évre nyúlik vissza. Tanulmányaim mellett fontos szerepet játszik a mindennapjaimban a közösségi élet: elsődleges célként tűztem ki magam elé, hogy hozzájárulok annak a pázmányos légkörnek a megteremtéséhez, ami engem is fogadott, mikor először léptem át az egyetem küszöbét, és ami miatt végül úgy döntöttem, részt veszek a Hallgatói Önkormányzat munkájában, és jelentkezek a Küldöttgyűlésbe.
Ahhoz, hogy mandátumos tagként folytathassam munkámat és képviselhessem hallgatótársaim érdekeit, a Ti bizalmatokat és segítségeteket szeretném kérni.