Az elmúlt három évben több helyen is találkozhattatok velem. Gólyatáborban és Gólyapikniken, osztatlanos tutorként, nyílt napokon és a vizsgatájékoztatón. A kamerák mögött Kultúrbisztrón és egyéb rendezvényeken, tavaly óta pedig a Szociális Támogatási időszakban is. Ezalatt remélem olyan emberként ismertetek meg akihez bármivel, bármikor fordulhattok, legyen szó tanulmányi ügyekről vagy éppen ösztöndíjakról.

2016 áprilisa óta a Kommunikációs Bizottság vezetőjeként folytatom eddigi munkámat, segítségetekkel pedig kari szinten is szeretnék tenni a Pázmányért. Fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbb rendezvényt örökítsük meg fotó és videó formájában: a leendő Pázmányosok ugyanis ezáltal ismerik meg egyetemünket. Médiásként a többi bizottság (például a Tanulmányi vagy Szociális) segítése mellett továbbra is feladatomnak érzem hogy közelebb hozzam egymáshoz a hallgatókat, a HÖK-öt és az egyetem egészét. 

Bár sok tennivalónk van még itt az egyetemen, őszintén hiszem, hogy nincs még egy olyan lelkes és összetartó közösség mint nálunk. Segítségetekkel továbbra is keményen dolgozunk majd azon, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a Pázmányon töltött éveitekből.