Két éve vagyok a Hallgatói Önkormányzat tagja. Eleinte a Tutor program koordinálása, kivitelezése volt a legfőbb feladatom, mostanra megválasztottak a Rendezvényszervező Bizottság vezetőjének. Ezzel együtt elmondható, hogy az idén áprilisban újraszerveződő Hallgatói Önkormányzat egy rendkívül ambiciózus és lelkes csapatot mondhat magáénak. Legtöbb tagjával nem csak szakmai, hanem személyes kapcsolatot is ápolok.

A bizottság vezetésében sok új perspektívát látok. A legtöbb rendezvény több éves múltra tekinthet vissza, és az évek során egy kiforrott, jól működő eseménnyé avanzsálódott. Én azonban mindig azon az állásponton vagyok, hogy a színvonal megtartásához nem elég megismételni az előző év rutinjait, folyamatosan törekedni kell a megújulásra, hiszen ettől lesz élvezetes és változatos minden év.

Most sok új ember került a bizottságba és ígéretes csapat alakult ki, akik alig várják, hogy nektek és a többi pázmányosnak felejthetetlenné tegyék az egyetemi éveket. A legfontosabb rendezvények közé tartozik a Gólyatábor, a Gólyabál és a Szemeszternyitók. Ezek mellett újfajta rendezvények is a terítékre kerülnek idén, amelyek során megpróbálunk minél több képzési helyszínt bevonni.

A Rendezvényszervező Bizottság feladata tehát, hogy a különböző eseményeket megtervezze, megszervezze, lebonyolítsa, mindezt folyamatosan az újdonság igényére törekedve. Továbbá fontos szempont, hogy minél több hallgató megtalálja a neki szóló részt, egy adott rendezvényen, legyen az tánc, játék, pihenés vagy ezeknek a különböző kombinációja egy finom Bambi mellett.