csütörtök, 01 szeptember 2016 11:39

Tutor-program

Neptun? Beiratkozás? TVSZ? Vizsgafelvétel? 
Kollégiumi ügyek? Szociális támogatás? Hallgatói Önkormányzat? 
Gólyabál, Kultúr Bisztró, közösségi élet? 

Minden kérdésetekre választ kaphattok szakos Tutorjaitoktól, akikkel remélhetőleg már fel is vettétek a kapcsolatot. A több éve működő Tutor-program célja, hogy tapasztalt, felsőbb éves hallgatótársaitok segítsenek Nektek az egyetemi ügyintézés nehézségeiben való eligazodásban, illetve a pázmányos közösségi életbe való beilleszkedésben. 
Az idei évben először minden képzési helyszínen és minden szakon, több mint 70 Tutor dolgozik azon, hogy az első évetek igazán maradandó élménnyé váljon. Forduljatok hozzájuk bátran minden kérdésetekkel egész év során, vegyetek részt az általuk szervezett eseményeken, hiszen ahhoz, hogy segíteni tudjanak a Ti aktív közreműködésetekre is szükségük van!
Reményeink szerint az év során minél többen kaptok kedvet ahhoz, hogy Ti magatok is Tutorrá váljatok! Ehhez nem kell mást tennetek, mint kitölteni a Hallgatói Önkormányzat Koordinációs Bizottsága által áprilisban kiírt pályázatot, megjelenni egy szóbeli felvételi elbeszélgetésen, illetve az azt követő csapatépítő rendezvényeken. Kérdés esetén forduljatok nyugodtan saját Tutorjaitokhoz, illetve a Koordinációs Bizottság tagjaihoz, Fekete Balázshoz, Dallman Kristófhoz, Szőke Dávidhoz, Zadravecz Annamáriához, vagy Nagy Fanny Lucához.
Bízunk benne, hogy közösen egy sikeres és felejthetetlen év elé nézünk, amelynek a végén minél többen jelentkeztek Tutornak, hogy az első év során megszerzett tudásotokkal és tapasztalatotokkal immár Ti segítsétek a következő pázmányos generációt!
 

Read 41773 times
More in this category: HÖK+ program »