kedd, 27 szeptember 2016 18:47

Szeptemberi Küldöttgyűlés Featured

Küldöttgyűlés

 

A Hallgatói Önkormányzat szeptember 23-án, pénteken tartotta első Küldöttgyűlését. Mandátumos tagjaink mellett tiszteletét tette a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának két tagja is: Gulyás Tibor elnök, illetve Veres Márton NÁFIOR régió elnök.

Bár a nyár folyamán legtöbben a Gólyapiknik és a Gólyatábor által kerültek kapcsolatba a HÖK-kel, a háttérben további munkák is folytak. Ennek eredményeképp kidolgozásra került az új ISZTK ösztöndíj eljárásrendje. Gazdasági Bizottságunk vezetésével egy átlátható,  igazságos dokumentum került kidolgozásra, melynek részleteiről egy későbbi cikkben Te is tájékozódhatsz.

Koordinációs Bizottságunk szintén egy új, HÖK+ nevezetű programmal készült, mely a Hallgatói Önkormányzat leendő tagjait igyekszik segíteni. Egy alulról nyitott rendszer keretében azon hallgatók, akiket érdekel a HÖK munkája kipróbálhatják magukat gyakornoki programunkban.  A félév során bizottságaink személyes és audiovizuális formában is bemutatásra kerülnek, így bárki betekintést nyerhet mindennapi munkánkba. Jövő félévben pedig elindul a jelentkezés a fentebb említett gyakornoki helyekre. A HÖK+ program nem titkolt célja, hogy egy olyan objektív kritériumrendszert biztosítson a jövőbeni tagok számára aminek mércéje az elhivatottság, illetve a kiváló munkavégzés.

Ülésünket a Rendezvényszervező Bizottság beszámolója zárta, amelyben ismertették az általad is kitöltött rendezvényekról szóló kérdőív eredményeit. Ezúton is köszönjük a visszajelzéseket, melynek hála rengeteg hasznos ötlet, kritika és tanács jutott el hozzánk. A felmérésnek köszönhetően sokkal precízebb módon szervezhetjük meg a HÖK által tartott eseményeket, melyek így jobban alkalmazkodnak majd igényeitekhez. Külön öröm volt számunkra, hogy idei Gólyatáborunkat kiválóra értékeltétek. Az eddigi évekhez képest is kiemelkedő pontszámokat adtatok szinte minden területen.  Ígérjük, hogy az erős kezdés után továbbra is igyekszünk a lehető legjobb rendezvényeket biztosítani számotokra!

Last modified on kedd, 27 szeptember 2016 19:29
More in this category: Szociális támogatás »