vasárnap, 07 május 2017 13:03

Alakuló Küldöttgyűlés

Hallgatói Önkormányzatunk április 28-án tartotta alakuló küldöttgyűlését!

Április 28. több szempontból is különleges nap volt Hallgatói Önkormányzatunk számára: egyrészt lezártuk az elmúlt egy év munkáját, másrészt pedig megalakult az új ,19 fős Küldöttgyűlés.

Jancsó András elnök és Lengyel Nóra alelnök értékelte közel egy éves munkánkat, melynek során rengeteg új programot indítottuk el. Megvalósítottuk a nyílt, utánpótlásképző HÖK+ programot, a Pázmányt népszerűsítő Gimnázium+ projektet, megreformáltuk és átláthatóva tettük az ösztöndíjakat, emellett országos szinten is bekapcsolódtunk az egyetemek közti párbeszédbe. Kiemelték, hogy egy minőségi váltás történt az eddigi évekhez képest: melyet remélhetőleg Ti, Pázmányosok is érzékeltetek.

A frissen megválasztott 19 fős Küldöttgyűlés személyi kérdésekről döntött, melynek során Jancsó Andrást választották meg elnöknek, Fekete Balázst pedig általános alelnöknek.
Az idei évben is folytatjuk az eddig megkezdett munkát, és kiemelt projektjeinket: még nagyobb hangsúlyt fektetve a hallgatói visszajelzésekre.

Négy mandátumos tagunktól búcsúztunk, akiknek ezúton is köszönjük a kitartó munkát: nélkülük mind egyetemünk, mind pedig Hallgatói Önkormányzatunk fejlődése elképzelhetetlen lett volna!
- Lengyel Nóra (Alelnök)
- Fegyó Kinga (Gazdasági Bizottság)
- Schwéger Zsófia (Esztergomi Bizottság)
- Kicska Bálint (Szociális Bizottság)

Új csapatunkkal az idei évben is azon dolgozunk majd,hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki Pázmányos éveidből! 

Last modified on vasárnap, 07 május 2017 14:03