vasárnap, 03 december 2017 19:40

Vizsgafelvétel 2017/18 ősz

Az aktuális félév végi vizsgafelvétel kezdete 2017 december 5. kedd 16:00.

Az alábbi fontos információkra nagyon figyelj!

1) Egy félévben egy tárgyból maximum kétszer vizsgázghatsz

2) Vizsgát leadni és felvenni is az adott időpontot megelőző nap 12:00-ig van lehetőséged (pl: péntek 14:00-as vizsgát csütörtök 12:00-ig adhatsz le)

3) Ha Utóvizsga időpontra (UV) szeretnél jelentkezni, tudnod kell, hogy nincs több javítási lehetőséged: ezek a vizsgák ugyanis az utolsó héten vannak.
Továbbá vannak olyan oktatók, aki az UV-ra való jelentkezést csak azoknak a hallgatóknak tartják fenn akik a félévben legalább egysz már vizsgáztak. Ha mindenképpen CSAK az UV időpontra szeretnél  jelentkezni, kérdezz rá oktatódnál!

4) A papíralapú index (kb. egyetemi ellenőrzőfüzet) megszüntetése óta a hallgatók számára elérhető a vizsgabizonylat kinyomtatása a Neptun rendszerből. Ez egy olyan igazolásminta, amit az oktatóddal írathatsz alá vizsgaeredményed igazolásaképpen. Ajánlatos használnod, hiszen csak ennek megléte esetén tudsz kifogással élni esetleges adminisztrációs hiba esetén.

5) Javító vizsga esetén (elégtelennél jobb érdemjegy szerzése esetén) lehet harmadik vizsgaalkalomra jelentkezni, de az utolsó alkalommal szerzett jegy lesz a végleges érdemjegy: attól függetlenül, hogy ez jobb, vagy rosszabb a korábbiaknál.

Menj biztosra!
Ha úgy érzed valami nem tiszta, nyugodtan keresd fel Tutorod, írj a szakos csoportokba, vagy keress bennünket a Hallgatói Önkormányzat profilon

Sikeres és minél rövidebb vizsgaidőszakot kívánunk!

Last modified on vasárnap, 10 december 2017 18:33