csütörtök, 29 szeptember 2016 16:53

ISZTK

Az intézményi szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíjra jogosult valamennyi teljes idejű alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőfokú szakképzésben, illetve doktori képzésben résztvevő, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karral aktív hallgatói jogviszonyban álló hallgató, aki a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végez.

Az intézményi szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíj a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat (HTJSZ) 11. § szerint pályázat alapján, meghatározott időre, havonta vagy egyszeri alkalommal folyósított, nem kötelező juttatás.

A pályázatot az erre rendszeresített nyomtatványon lehet beadni. Adott hallgató egy időben beadhatja szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíjra is pályázatát, ebben az esetben azonban köteles ezeket külön pályázati papíron benyújtani.

Utazási támogatás igénylése esetén a pályázati űrlap mellé csatolni kell az Utazási mellékletet.

A pályázó a végzett tevékenységet követő második leadási határidőig nyújthatja be pályázatát. A pályázatokat a Hallgatói Önkormányzat bírálja el, és a Dékán engedélyezi. A kifizetések időpontja a pályázatok leadása utáni hónap.

A pályázatokkal kapcsolatban érdeklődni lehet a Hallgatói Önkormányzat Gazdasági Bizottságánál.

További információ az eljárásrend nevű dokumentumban, illetve aktuális pályázati felhívásunkban (cikk alatti letölthető linkekben)

 

Last modified on kedd, 21 június 2022 08:20
More in this category: « Szociális Támogatás, 2016 ősz